QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Farmářské trhy v Plzni nabírají na obrátkách! Po náměstí zamíří i do pivovaru

17.05.2017 7:59

Plzeňské farmářské trhy nabídnou ve druhé polovině května hned dvojitou porci. Na náměstí Republiky se sjedou prodejci už tuto sobotu, tu příští pak zamíří do pivovaru.

DSC_2176

V pořadí již páté letošní farmářské trhy se na náměstí Republiky rozjedou v sobotu 20. května tradičně od 8 hodin. Zatímco naposledy musely být kvůli Slavnostem svobody o něco kratší, nyní organizátoři slibují, že se vše vrací do zajetých kolejí. Trhy tak opět skončí až kolem poledne.

"Sestava bude klasická od Jomy až po Zefu a od Kostků až po Jílkovi. Docela se u nás zabydlely škvarky od pana Sekyry, takže ho teď budete vídat dosti pravidelně. Stejně tak se u nás líbí Nos Macarons. Po kratší pauze bude na trhu specialista na jogurty Milda. Nesmíme zapomenout ani na Jaimeho Zabalu - Delicias. Nabídne vám své báječné taštičky plněné masem nebo sýrem," lákají organizátoři.

Farmáři se do Plzně sjedou hned tři víkendy za sebou...

Kdo by tuto sobotu trhy nestihl, nemusí tak úplně smutnit. Teď se totiž budou konat hned tři víkendy po sobě. O tom dalším víkendu, tedy v sobotu 27. května, se odehrají na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Na náměstí Republiky se pak vrátí hned 3. června.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24