Farmářské trhy znovu obsadí centrum Plzně

20.04.2017 7:59

Fanoušci farmářských trhů v Plzni už se mohou zase chystat. O víkendu se do centra města sjedou opět desítky prodejců. Premiérově se představí i specialisté na jogurty!

FOTO_ Jaroslav Kreisinger (59)

Sezóna farmářských trhů v Plzni je opět v plném proudu. V sobotu 22. dubna proběhnou letos už třetí trhy a očekává se opět velký zájem zákazníků. 

"Sestava je velmi podobná jako posledně, ale na trhy se vrací uzenář Zacpal ze Stříbra. Poprvé na trhy přijede specialista na škvarky pan Sekyra. Konečně budou i makronky od Los Macarons. Na druhém konci chuťového spektra stojí velkotopinkář Radosta, který vás potěší i krásnou keramikou," lákají organizátoři.

Na své si přijdou tentokrát také milovníci jogurtů. Poprvé se na Plzeňských farmářských trzích představí mlékárna Milda, která si právě na výrobě jogurtů velmi zakládá.

Ani tentokrát se nemění prodejní doba, stánky budou otevřené od osmi hodin zhruba do poledne. Další trhy se chystají na 6. května, tedy na víkend, kdy bude Plzeň žít oslavami osvobození. Určitě se tak můžeme těšit na nějaké ty dobová "záležitosti".

FOTO: ilustrační - Jaroslav Kreisinger

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24