QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Filmaři točí celý víkend v Plzni Einsteina - FOTKY!

05.02.2017 15:18

Filmaři obsadili o víkendu Plzeň. Americká produkce si vybrala pro točení seriálu Genius o Albertu Einsteinovi prostory před židovskou synagogou a Západočeské muzeum.

Einstein natačeni v Plzni (7)
Einstein natačeni v Plzni (1)Einstein natačeni v Plzni (3)Einstein natačeni v Plzni (2)Einstein natačeni v Plzni (4)Einstein natačeni v Plzni (5)Einstein natačeni v Plzni (6)Einstein natačeni v Plzni (7)Einstein natačeni v Plzni (8)Einstein natačeni v Plzni (9)Einstein natačeni v Plzni (10)

Seriál o Albertu Einsteinovi se točí v Česku, natáčelo se už v Praze, Liberci, v Jablonci nad Nisou, v Lokti a na dalších místech. Tento víkend zavítali filmaři do Plzně.

Po celý víkend se točilo v secesních interiérech Západočeského muzea. Muzeum tak bylo pro veřejnost v sobotu i v neděli uzavřeno. V neděli se během dne točily exteriéry před židovskou Velkou synagogou v Sadech Pětatřicátníků. Omezen tak byl provoz pro osobní auta, autobusy jezdily po tramvajových pásech.

Životopisný příběh o Einsteinovi bude vysílat stanice National Geographic. Seriál má 10 epizod. Mladého Einsteina ztvární  anglický básník a muzikant Johnny Flynn, role staršího vědce se zhostil Oscarem ověnčený Geoffrey Rush. Seriál natáčí oskarový režisér Ron Howard.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24