QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Finále Dívky Talent bude mít i plzeňské zastoupení! Semifinále hostila Šeříkovka

13.06.2017 9:22

Poprvé v letošním roce Plzeň hostí soutěž krásy Dívka Talent pro slečny od 14 do 16 let. Semifinále přineslo dvanáctku postupujících, které se o titul utkají v září opět v Plzni.

finálová dvanáctka
finálová dvanáctkaIlona Křéžková a Milada Karasovámoderátor Michal Křížeksemifinalistky s porotou a moderátorem

Soutěž krásy Dívka Talent probíhá premiérově, nicméně navazuje na obdobnou soutěž, která měla v Plzni dvacetiletou tradici. Semifinálové kolo soutěže hostila Šeříkovka na Slovanech, kam se sjelo bezmála třicet dívek z celé republiky.

Odborná porota, ve které usedla například modelka a moderátorka Lucie Křížková nebo exředitelka Czechoslovak Models Milada Karasová, z nich musela vybrat finálovou dvanáctku.

"Soutěžní odpoledne se skládalo ze čtyř disciplín: představení a rozhovor s moderátorem, volná disciplína, módní přehlídka a letos vůbec poprvé představení svého města, ve kterém dívky měly předvést především schopnost improvizovat a své pohybové a komunikativní dovednosti," říká Michal křížek, moderátor Hitrádia FM Plus, který semifinálovým kolem provázel.

Dobrou zprávou je, že ani finálové kolo, které se bude konat na konci září v Plzni, nebude bez domácí účasti. Do finále se probojovala dvojice Plzeňanek Adéla Syřínková a Veronika Failová. Vyhlašovatelem soutěže je plzeňský spolek Talent4you, ředitelkou celostátní soutěže je Ilona Křížková, která pro tento rok získala hned dvě záštity. A to od ministryně školství Kateřiny Valachové a také od primátora města Plzně Martina Zrzaveckého.

Do finále, které se bude konat 30. září 2017 v Parkhotelu Plzeň, nakonec postoupily:

Dominika Hovadová z Rychnova nad Kněžnou
Barbora Kalbáčová z Mostu
Adéla Syřínková z Plzně
Renata Oreská z Chebu
Anna Gregušová z Holešova
Maria Heloise José Da Costa z Prahy
Adéla Nováková z Hradce Králové
Veronika Failová z Plzně
Sára Pavlů z Krupky
Karolína Syroťuková z Chabařovic
Viktorie Kupcová z Hradce Králové
Adéla Molnárová z Podbořad

Foto: Milan Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24