QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Foodblogerka Andrea Motlíková vydala kuchařku! Doporučujeme!

28.07.2017 14:08

Foodblogerka Andrea Motlíková, jejíž recepty znáte i z interentových novin QAP.CZ, vydala vlastní kuchařku. Pozor ale nejde jen o nějakou malou příručku vaření. Kniha má 368 stran a skoro 300 receptů.

obálka1
IMG_0799IMG_0801IMG_0800IMG_0802IMG_0804obálka1výřez zadní strana

Andrea Motlíková je známá foodblogerka, její recepty jsou dlohodobě oblíbené i na QAP.CZ, věnuje se vlastnímu foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků.

Andrea teď vydala svoji první tištěnou kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.

My jsme pro vás knihu prohlédli a musíme říct, že opravdu stojí za to.

IMG_0800

Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.

Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.

Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.

Každý by měl tuto knihu doma mít, protože jak praví klasik Jan Werich :
"Kdo nemá čas se najíst,
ale né jen tak ledačeho,
aby byl naplněnej,
najíst se dobře a dobrot,
ten je u mě vůl,
protože se šidí o báječné zážitky."

 

Kuchařku můžete objednat přímo u autorky (zde). Autorka vám ji i podepíše, napíše věnování a dostanete k ní malý dárek. Jinak kniha je k dostání ve všech knihkupectvích a e-shopech v Čechách i na Slovensku.

foto: Andrea Motlíková

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24