QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalové jaro je tu! Viktorka nastoupí proti Příbrami

18.02.2017 7:34

Ve Štruncových sadech uvidíme v rámci 17. kola nejvyšší soutěže souboj lídra s posledním týmem tabulky. I přes umístění soupeře nechtějí Západočeši zápas podcenit.

Foto Pavel Němeček (7)

Zatímco Příbrami jde o záchranu, Plzeň útočí na titul. Ten získala za posledních šest sezon čtyřikrát a tentokrát má šanci, že se stane po Spartě teprve druhým klubem, který získá tři ligové tituly v řadě. Dnešní duel s Příbramí začne v Doosan Areně v 18 hodin a 45 minut.

 "Na zápas se opravdu těším, protože proti mateřskému klubu se člověku hraje trochu jinak. Věřím, že vyhrajeme, protože tohle bude můj třetí zápas s Příbramí a chtěl bych, aby byl i do třetice vítězný,“ říká Aleš Matejů. "Příbram bude nepříjemný a bojový soupeř, který určitě předvede poctivý fotbal. My máme ale dostatečně silný tým na to, abychom ho porazili. Chceme se prezentovat fotbalem, který se bude divákům líbit, a hlavně chceme získat tři důležité tři body. Do jara chceme vstoupit pravou nohou a zvítězit,“ dodává obránce.

"Jsme plni očekávání a těšíme se, až to všechno zase vypukne. Pauza byla dlouhá a celá kabina očekává dobrý zápas. Určitě je tam dost natěšení, ale i trochu té nervozity, protože se musíme udržovat ve střehu a nepodcenit žádný zápas,“ přidává se David Limberský.

I přes umístění Příbrami na konci tabulky, není radno středočeského soupeře podceňovat. "Myslím, že v lize není lehkého soupeře. Pokud si to v hlavě nenastavíme dobře, tak můžeme ztratit body s kýmkoliv. Podcenění pro nás určitě nepřipadá v úvahu,“ uzavírá Limberský.

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24