QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golfový areál na Dýšině láká nové hráče. Nový Greensgate si zkusí zadarmo

03.07.2017 11:12

Golfový areál na Dýšině vstoupil do aktuální sezóny s novým jménem i dalšími novinkami. Teď přichází se speciální akcí pro hráče, kteří si na Dýšině ještě nikdy nezahráli.

foto-qap-cz (3)
foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (17)foto-qap-cz (15)foto-qap-cz (18)foto-qap-cz (19)foto-qap-cz (21)foto-qap-cz (22)foto-qap-cz (23)foto-qap-cz (30)foto-qap-cz (29)foto-qap-cz (33)foto-qap-cz (34)foto-qap-cz (36)Greensgate Dýšina (1)foto-qap-cz (38)Greensgate Dýšina (6)Greensgate Dýšina (4)

Známý golfový areál na Dýšině u Plzně vstoupil do letošní sezóny pod novým názvem Greensgate Golf and Leisure Resort Dýšina. Otevřít se chce široké veřejnosti. S tím je spojená celá řada novinek. Před sezónou prošel celou sérií úprav, investice se vyhouply na dvacet milionů. Podrobnosti čtěte zde.

Nyní přichází areál s novou nabídkou pro hráče, kteří si v minulosti na Dýšině ještě nezahráli. "Nestihli jste si zahrát starou Dýšinu, zahrajte si zdarma nový Greensgate," lákají organizátoři.

Hráči, kteří si Dýšinu ještě nikdy nevyzkoušeli, mají možnost zdarma odehrát 1 x 18 jamek ve dnech pondělí – středa, vždy v čase od 8:00 do 12:00. Speciální akce platí od začátku července až do konce srpna. Zájemci tak mají celé prádzniny na to, aby si perfektně vybavení a upravený areál, který patří do top pětky areálů v republice, vyzkoušeli.

Podmínky akce:

  • Hráč nikdy nehrál Golf Park Plzeň – Dýšina v rámci turnaje  nebo individuální hry (zdroj: rezervační systém společnosti Plzeňský Golf Park a.s.)
  • Hráč má platné členské číslo svého klubu evidované serverem České Golfové Federace
  • Hráč je registrován na www.teetime.cz pod svým platným členským číslem

Postup:

Hráč zašle email s těmito údaji: jméno a příjemní, registrační číslo ČGF, telefon na info@greensgate.cz  a v předmětu emailu uvede „Chci si zahrát Greensgate“. Recepce prověří splnění podmínek hráčem a potvrdí hráči emailem zařazení do evidence. Hráč následně provede rezervaci přes www.teetime.cz ve vybraných časech pondělí – středa 8:00 – 12:00 v období  1. 7. do 31. 8. 2017.

FOTO: QAP.CZ, Greensgate Golf and Leisure Resort Dýšina

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24