QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Házenkáři Talentu přivítají v neděli Brno

19.11.2016 19:09

Duel s největším překvapením nejvyšší soutěže SKKP Handball Brno začne v městské hale na Slovanech v neděli 20. listopadu v obvyklém čase od 10.30 hodin. 

Talent - Brno

Fanoušci v Plzni uvidí souboj dvou celků, které vybojovaly shodně po 14 bodech. "Brno má stabilizovaný kádr, který před sezonou posílil ještě o odchovance Hastíka. Vyřešili si interní potíže, které je provázely celou minulou sezonu. V klubu je pohoda i hráčská kvalita a to se hned projevilo i na výkonech. Letos začali velmi dobře,“ říká Martin Šetlík, trenér Talentu Robstav-M.A.T. Plzeň.

Plzeňský tým ale rozhodně nechce doma přijít o body. "Budou se chtít na mistra vytáhnout, ale náš cíl je jasný – získat dva body. S Brnem to bude hodně těžký zápas. Jim se daří, v tabulce jsou nahoře i herně jsou v pohodě. Určitě to k nám nepřijedou jen tak odehrát, taky budou chtít body,“ dodává  jeden z nejzkušenějších hráčů Talentu Michal Tonar.

"Doplněné Brno se vrátilo k pozapomenutému příslibu z let minulých a napevno se usadilo v přední skupině,“ okomentoval letošní formu hostujícího celku házenkářský odborník Michal Barda.

FOTO: www.talentplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24