Hit loňského roku je zpátky! Zoo v Plzni zve opět na podzimní noční prohlídky

25.09.2018 7:58

V loňském roce slavily velký úspěch, v letošním roce se tak budou opakovat. Řeč je o podzimních nočních prohlídkách v plzeňské zoo. Po vstupenkách se vloni jen zaprášilo!

ZOO_Plzen_28_rijen (18)

Plzeňská zoologická zahrada přišla vloni na podzim s naprostou novinkou, která vzbudila ohromný ohlas. Poprvé pořádala noční prohlídky zahrady. K mání byly tři termíny, jejich kapacita se ale zaplnila velmi rychle.

Také v letošním roce budou mít zájemci možnost vydat se na mimořádné prohlídky po uzavření zoologické zahrady. Opět jsou na výběr tři termíny, a to 16., 23. a 30. listopadu. Začátek prohlídky bude vždy v 17 hodin hlavní pokladny zoo. Cena vstupenky je pro dospělé 150 korun, pro děti a seniory 100 korun. V tomto případě není možné využívat permanentku, ani další slevy. Rezervace mohou zájemci už teď zasílat na mail vobruba@plzen.eu.

"Zahrada v 17 hodin zavírá a účastníci mají jedinečnou možnost strávit 2 hodiny v doprovodu průvodců mezi zvířaty v podobě, jakou jindy neuvidí," láká mluvčí zoo Martin Vobruba.

Vstupenky se budou kupovat přímo v pokladně v den konání od 16:30. Prohlídky jsou vhodné pro děti od 6 let.

Zoologická zahrada ukončí sezónu v závěru října...

Zoologická zahrada v Plzni ukončí hlavní sezónu s posledním říjnem. V praxi to znamená, že se zkrátí otevírací doba. Zároveň se ale také sniží vstupné. Od listopadu až do března bude otevřeno každý den od 9 do 17 hodin. Za vstup dají dospělí 100 korun, zlevněné vstupné je 70 korun a rodinná vstupenka vyjde na 310 korun. Od listopadu se uzavře také Dinopark.

FOTO: ilustrační

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24