Hlavní tah na Klatovy uzavřela nehoda, bouralo se i na severním Plzeňsku

26.06.2016 16:26     26.06.2016 17:20

K nehodě tří vozidel došlo v neděli kolem 16. hodiny odpoledne na hlavním tahu z Plzně na Klatovy. Komunikace byla zcela  uzavřená! Bouralo se i na severním Plzeňsku, u Třemošné a v Kaznějově.

26.6.2016 (PJ 16.06) DN Dobřany, Vysoká

Silnice I/27 je u Vysoké zcela uzavřená. Doprava je v tuto chvíli řízená přes Dobřany. Předpokládá se, že k částečnému obnovení provozu dojde do půl hodiny, nehoda se bude odstraňovat ještě ale zhruba dvě hodiny.

"Řidič Hondy Civic jel po silnici I/27 směrem na Přeštice, za přivaděčem projel Vysokou a za lesním úsekem vjel do protisměru, kde se bočně střetl s dodávkou, náraz ho odhodil na auto jedoucí za dodávkou," upřesnil QAPu mluvčí policie Jan Koželuh.

V tuto chvíli je silnice zcela uzavřená. "Alespoň částečné obnovení provozu se předpokládá do půl hodiny, komunikace je nyní zcela uzavřená a doprava je odkláněna přes Dobřany," upřesnil dále policejní mluvčí před 17. hodinou.

Při nehodě se zranili dva lidé, zranění by měla být lehčího charakteru. Požítí alkoholu bylo vyloučeno u všech řidičů dechovou zkouškou.

Další nehody se zraněním se odstraňují na severním Plzeňsku. V Kaznějově boural motorkář, došlo ke zranění. U Třemošné na silnici 27 havarovalo osobní auto, také z tohoto místa je hlášeno zranění. 

Na silnici I/27 skončilo auto na střeše, havárie se stala u odbočky na Horní Břízu.

foto: Nehoda Vysoká - HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24