QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hlavní vjezd do fakultní nemocnice na Borech je hotový - FOTKY

20.06.2018 7:01

Rekonstrukce hlavního vjezdu do areálu Fakultní nemocnice Plzeň na Borech je u konce. Řidiči už ho mohou využívat. Systém parkovacích lístků ale zatím nefunguje.

1
132

Rekonstrukce vjezdů do areálů Fakultní nemocnice Plzeň je v další fázi. Hlavní vstup do areálu na Borech se podařilo dokončit v předstihu a řidiči tak mohou už od úterý využívat zbrusu nový hlavní vjezd.

Opravy na Borech odstartovaly na začátku dubna letošního roku. Návštěvníci nemocnice museli v průběhu uplynulých týdnů využívat náhradní vstup umístěný v ulici Edvarda Beneše blíž ke křižovatce s ulicí 17. listopadu. 

Původně měly prácě skončit až v závěru června, kompletní rekonstrukce se ale podařilo dokončit s mírným předstihem. V budoucnu budou mít řidiči k dispozici klasický systém dobavení na parkovací lístky. Ten zatím ještě nefunguje a u vjezdu je dál k dispozici obsluha, která rozdává parkovací karty. 

Rekonstrukce hlavního vjezdu začala už také v areálu na Lochotíně. Tam se omezení objevila od pondělí 11. června. Systém odbavení zůstává stejný, vedení nemocnice nicméně už předem upozorňovalo, aby lidé využívali raději spodní vjezd směrem od Roudné. V průběhu rekonstrukce by mělo dojít i na větší omezení. Na Lochotíně by měly prácet skončit k poslednímu srpnu letošního roku.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24