Hokejisté HC Škoda Plzeň rozdávali vysvědčení - FOTKY

30.06.2016 19:58

Na některých školách v Plzni se dnes vysvědčení neslo v netradičním duchu. Na katedře totiž závěrečná hodnocení předávali přímo hokejisté HC Škoda Plzeň. Školáci si to vyfandili!

IMG_2092
IMG_2092IMG_2098IMG_2105IMG_2113IMG_2127IMG_2122IMG_2155IMG_2200

Studenti i žáci základních škol, kteří v sezóně nejvíc fandili plzeňským hokejistům, se na závěr školního roku dočkali odměny. Hokejisté vyrazili do těch škol, které byly nejaktivnější, a dětem rozdali vysvědčení.

Na základní školu v Chrástu u Plzně vyrazili útočníci Jakub Lev a Miroslav Indrák. "Jsme moc rádi, že hokejisté dorazili k nám do školy a pro osmáky, kteří chodili nejvíce podporovat indiány, to bylo příjemné překvapení a odměna. Děti si to užívaly a  i v dalším roce budou určitě chodit podporovat. Věřím, že v novém školním roce budeme chodit i ve větším počtu a zapojí se i další třídy,“ říká ředitel základní školy v Chrástu Tomáš Páník.

Návštěvu u školáků si pochvalovali i hokejisté. "Bylo to velmi zajímavé vrátit se zpátky do školy, i když trochu jiným způsobem. Bylo vidět, že dětem naše návštěva udělala velkou radost a nás těší, že jsme jim mohli tímto způsobem poděkovat za podporu během sezóny,“ říká útočník Jakub Lev.

Návštěvy se dočkaly i děti z 26. základní školy v Plzni-Liticích. Tam pro změnu vyrazili Jaroslav Kracík s Tomášem Svobodou. Žákům páté třídy tato netradiční návštěva udělala velkou radost a po předání vysvědčení měli možnost získat i podepsané kartičky.

Brankář Patrik Polívka a obránce Michal Moravčík pak zamířili na dvě gymnázia, která byla také velmi aktivní ve fandění indiánům v průběhu základní části. Nejprve duo hráčů zamířilo na Masarykovo gymnázium a následně i na Církevní gymnázium v Plzni.

FOTO: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24