QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejisté nafotili kalendář v zoo! V pondělí ho představí i s autogramiádou

13.11.2016 16:01

Kalendář plzeňských hokejistů pro rok 2017 je na světě. Hokejisté se fotili v plzeňské zoo. Za partnery měli zvířata - hada, želvy, lemury, žifary atd. 

kalendar_2017

"Klub HC Škoda Plzeň zve všechny fanoušky plzeňského hokeje na autogramiádu hráčů, kteří se podíleli na vzniku nového klubového kalendáře pro rok 2017. Autogramiáda proběhne 14. 11. od 17:00 v tiskovém centru Home Monitoring Arény," informuje HC ŠKODA Plzeň.

Kalendář pro rok 2017 vznikl letos v létě v plzeňské zoo, hráči se fotili se zvířaty. „Jsme velmi rádi, že jsme na letošním kalendáři mohli spolupracovat s plzeňskou zoo. Jedná se o jednu z nejvýznamnějších atrakcí nejen v Plzni, ale troufnu si říct v celém Plzeňském kraji. Tímto bych jim rád ještě jednou poděkoval. Bylo zajímavé nejen být tak blízko zvířatům, která mnohdy vidíte jen za sklem nebo mříží, ale zároveň se o nich i něco dozvědět. Věřím, že se bude kalendář líbit a všechny fanoušky tímto na oficiální představení v Home Monitoring Aréně zvu,“ uvedl Martin Straka.

Nový kalendář bude možné zakoupit v oficiálním fanshopu před Home Monitoring Arénou. Cena kalendáře je 490 Kč. Hokejisté jsou zachyceni s jednotlivými zvířaty Ryan Hollweg například s hadem.

foto: HC ŠKODA

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24