QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejoví indiáni znovu obují kopačky! Velké klání se chystá v Radnicích

13.06.2018 10:56

Hokejisté HC Škoda Plzeň se chystají na další fotbalové utkání v rámci letní přípravy. Po úvodní výhře ve Staňkově je teď čekají odhodlaní fotbalisté Radnic!

fotbal indiáni

Hokejoví indiáni mají za sebou náročné soustředění na Šumavě. Teď už jsou zpátky v přípravném kolotoči v Plzni. Chystá už se navíc další pokračování fotbalových mačů. Tentokrát zajede kádr do Radnic na Rokycansku.

Utkání se odehraje ve čtvrtek 14. června od 17 hodin. Už předem je jisté, že tamní fotbalový tým se bude chtít o vítězství pořádně poprat. Rozhodně se tak čeká skvělá atmosféra.

Indiáni sehráli první fotbalový zápas na konci května ve Staňkově, za který nastoupili i fotbalisté třetiligových Domažlic. Nakonec si ale hokejisté HC Škoda Plzeň připsali na konto výhru 3:2. O góly se postaral Miroslav Indrák, Jaroslav Kracík a vítěznou branku vstřelil nováček kádru brankář Dominik Frodl těsně před koncem zápasu.

Kromě Radnic vyrazí indiáni k dalším fotbalovým duelům mimo jiné do Litic, kde se bude hrát 21. června od 17:30. Následovat bude 28. června duel v Radkovicích od 17 hodin a v Cheznovicích 28. července od 16 hodin.

FOTO: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24