QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni vezou z ledu Litvínova porážku 2:0

20.11.2016 18:14     20.11.2016 19:02

Duel 23. extraligového kola nabídl sympatický výkon indiánů. Na gólmana Severočechů Januse ale recept nenašli. 

Litvínov - Plzeň

Po opatrném začátku přišla v páté minutě první vážnější šance. Machovský v brance Plzně ale Kubátovu střelu zlikvidoval. Západočeši pak nevyužili přesilovku, a to se jim nevyplatilo. Stříbrný vracel zpět přihrávku Lukeše a puk přitom nešťastně srazil do vlastní sítě Sklenička. Na konci třetiny pak diváci na stadionu Ivana Hlinky viděli ještě příležitost Vracovského, ale skóre se nezměnilo. Do kabin odcházeli za stavu 1:0 v lepší náladě domácí.

Ve druhé části viděli fanoušci několik šancí na obou stranách, ale žádný gól.

Vše rozhodla až poslední třetina, kdy litvínovský Hořava zavěsil do poloodkryté branky a upravil tak na 2:0. Západočechům nepomohla ani závěrečná power play,  kdy po vyloučení Guly hráli proti čtyřem, ale domácího gólmana Januse se jim překonat nepodařilo. Naopak Lukeš ještě hrozil třetím gólem, nakonec to byla jenom tyčka.

HC Verva Litvínov: Janus – Kubát, Gula, Sörvik, T. Pavelka, Z. Sklenička, F. Pavlík, Kokeš – Lukeš, V. Hübl, Stříbrný – J. Černý, R. Hanzl, M. Hanzl – Trávníček, Reichel, M. Hořava – Gerhát, Válek, Jurčík.

HC Škoda Plzeň: Machovský – Kvasnička, Čerešňák, Moravčík, P. Kadlec, Pulpán, D. Sklenička, Němeček – D. Kubalík, Kracík, T. Svoboda – Hrnka, Kodýtek, Indrák – Vracovský, Koreis, Vondráček – Lev, Preisinger, Johnson

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24