QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni vezou z Mladé Boleslavi dva body. Bruslaře zdolali v prodloužení 2:3

22.09.2017 20:04     22.09.2017 21:11

Škodovka si připisuje první výhru na ledě soupeře. O rozhodující gól se postaral Milan Gulaš. 

Hokej Plzeň Mladá Boleslav foto Němeček (18)

V Mladé Boleslavi se hrál pohledný, rychlý hokej. Skóre otevře v sedmé minutě domácí Orsava. Indiáni odpověděli o osm minut později, kdy po přihrávce Kracíka vyrovnal Kratěna – 1:1.

Druhá třetina přinesla šance na obou stranách. Boleslavští inkasovali podruhé v 33. minutě,když Kubalík zavěsil do horního rohu Růžičkovy branky – 2:1.

V poslední části se svěřenci trenéra Augusty usilovně snažili vyrovnat, srážela je ale vlastní nedisciplinovanost. Krátce před koncem se zadařilo Žejdlovi – 2:2 a zápas dospěl do prodloužení. Rozhodující okamžik přišel v 63. minutě, kdy Gulaš překonal domácího gólmana.

 "Pro nás je to určitě skvělé si odvážet dva body. Boleslav je velice nepříjemný soupeř. Ta ztráta bodu na konci třetí třetiny nás samozřejmě trochu zamrzí. Ale my jsme spokojení se dvěma body. Herní projev byl dobrý, ale bohužel z obrany nám to trochu hapruje, na tom musíme ještě zapracovat. Ale v situaci, když Boleslav vyrovnala na 2:2, to pro nás vůbec nebylo jednoduché. Jsem rád, že jsme to v prodloužení zvládli a vezeme si domů dva body,“ okomentoval zápas trenér Škodovky Ladislav Čihák.

BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Maxwell) – Hanzlík (C), Eminger, Hrdinka, J. Říha, Němeček, Knot, Pastor – Lenc (A), P. Musil, Martin Procházka – Valský, Klepiš (A), Urban – Orsava, Žejdl, Látal – Pacovský, Najman, P. Kousal.

HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – Moravčík, Jones, D. Sklenička, P. Kadlec (C), Pulpán, Čerešňák – Straka, Mertl, Gulaš (A) – D. Kubalík (A), Stach, Kindl – Schleiss, Kracík, Kratěna – Vracovský, Preisinger, Kodýtek.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24