Indiáni vyrazili na soustředění do Železné Rudy, připravují se na Samotách

28.05.2017 12:01

Plzeňští hokejisté se od neděle 28. května připravují na Železné Rudě, soustředění probíhá na Samotách. Indiány můžete vidět například běhat po sjezdovce.

indiani

Každoročně v rámci přípraví jezdí plzeňstí hokejisté na sousetředění na Šumavu. Na fyzické kondici budou pracovat od neděle 28. května až do pátku 2. června v Železné Rudě.

Letos bude příprava bez kola, hokejisty ale čeká například běh po sjezdovce. Bydlí totiž v apartmánech na Samotách a tak jim k běhu poslouží sjezdovka. Připravovat se budou i na fotbalovém hřišti.

Na soustředění do Železné Rudy odjel tým pouze bez pětice hráčů. Nejeli Ondřej Kratěna, Milan Gulaš, Petr Kadlec a Nick Jones, kteří se připravují individuálně a k týmu se připojí až v rámci přípravy na ledě. Do 12. června má volno po účasti na MS obránce Peter Čerešňák.

„Pro mě to bude na Šumavě druhý rok. Kola mně osobně nevadila, ale musím přiznat, že jsem rád, že je v přípravě už nemáme. Čeká nás určitě podobně náročná příprava, jakou jsme měli dosud v Plzni, ale je to nezbytná součást,“ říká mladý obránce David Kvasnička, který v týdnu obdržel pozvánku na první kemp nově se rodící reprezentace do 20 let.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24