QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nápor končí, pobočka PMDP v Divadelní zkrátí otevírací dobu

22.01.2016 13:17

Novoroční nával na zákaznických centrech dopravních podniků v Plzni se blíží ke konci. Podpůrné pracoviště v Divadelní ulici tak zkracuje provozní dobu, otevřené bude ještě do konce ledna.

FOTO_QAP_CZ (10)

Tradiční hektické období na zákaznických centrech dopravních podniků v Plzni na začátku roku je u konce. Situace už se uklidnila a dopravní podniky tak zkrátí otevírací dobu pracoviště v Divadelní ulici. Ta sloužila jen cestujícím, kteří měli problémy s dobíjením starších Plzeňských karet.

Na problémy s dobitím u některých Plzeňských karet upozornily dopravní podniky na začátku ledna. Týkalo se to především cestujících, kteří se od května 2011 odbavovali takzvaně bezobslužně. Na bankomatech České spořitelny tak mohli mít problémy a právě kvůli tomu dopravní podniky mimořádně otevřely sídlo úseku Plzeňské karty v Divadelní ulici. Tam mohli lidé s tímto konkrétním problémem chodit. Teď se ale zkracuje jeho otevírací doba.

"V souvislosti se skončením náporového období je od pátku 22. ledna zkrácena provozní doba zákaznické podpory na pobočce v Divadelní ulici. Zcela ukončena bude tato podpora 29. ledna 2016. Pro zákazníky, kteří budou mít po tomto termínu potřebu aktualizace Plzeňské karty, budou i nadále k dispozici Zákaznická centra PMDP na Denisově nábřeží a na Klatovské třídě," informovaly doprvní podniky.

Podrobnosti ke komplikacím s dobíjením některých karet najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24