QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Juniorfest přiveze exkluzivně Anděla Páně 2! Ještě před premiérou

26.09.2016 12:35

Ještě dávno před tím, než půjde očekávaná filmová novinka do kin, uvidí novou pohádku Jiřího Stracha diváci Juniorfestu v Plzni! Podívejte se na TRAILER i FOTKY z natáčení!

FOTO_Facebook NP Šumava (3)
FOTO_Facebook NP Šumava (1)FOTO_Facebook NP Šumava (2)FOTO_Facebook NP Šumava (6)FOTO_Facebook NP Šumava (4)FOTO_Facebook NP Šumava (3)FOTO_Facebook NP Šumava (5)FOTO_Facebook NP Šumava (7)

Filmová pohádka Anděl Páně režiséra Jiřího Stracha se stala suverénně nejúspěšnější a nejoblíbenější pohádkou posledních let. Už zvěsti o natáčení druhého dílu tak vyvolaly velké nadšení nejen u nejmenších diváků.

Také druhý díl se natáčel na Šumavě a v předpremiéře uvede film exkluzivně oblíbený festival pro děti a mládež Juniorfest. V Plzni bude k vidění pokračování známé pohádky už 16. listopadu v multikine CineStar v Plzni, oficiálně přitom půjde do kin až v prosince. 

Letošní Juniorfest proběhne od 11. do 17. listopadu. Realizační tým už ale několik měsíců jede na plné obrátky s přípravami. Teď pustil do světa horkou novinku, kterou je právě získání exkluzivního práva vůbec první projekce Anděla Páně 2.

Návštěvníci Juniorfestu navíc nepřijdou ani o hvězdnou delegaci. Festival udělal anketu o "nej" štědrovečerní pohádku a výsledky mluvily jasně. "Do konce léta probíhalo na internetových stránkách festivalu hlasování o nejoblíbenější štědrovečerní pohádku z produkce České televize. Lidé mohli volit mezi třiadvaceti pohádkami, mezi nimiž byly jak klasické snímky, jakými jsou Lotrando a Zubejda, Nesmrtelná teta či Princezna ze mlejna, tak i snímky novější, například Peklo s princeznou nebo Korunní princ.  Své prvenství v hlasování získala pohádka režiséra Jiřího Stracha Anděl Páně," říká ředitel festivalu Michal Šašek.

Finálový večer s projekcí vítězné pohádky Anděl Páně proběhne v Přešticích. Organizátoři festivalu pro návštěvníky navíc připravili jedinečnou možnost setkání s tvůrci a herci filmu.

Anděl Páně 2 se stane v kinech hitem závěru roku...

Už s předstihem se dá říct, že pokračování oblíbené pohádky bude v posledním měsíci roku jasným tahákem v kinech. Opět láká na jména jako Ivan Trojan a Jiří Dvořák v hlavních rolích. Dál se ale mohou diváci těšit na Jiřího Bartošku, Josefa Abrháma, Petra Čtvrtníčka nebo dokonce Michala Horáčka a Jiřinu Bohdalovou.

Na trailer k filmu Anděl Páně 2 se můžete podívat na webu České televize zde.

FOTO: Facebook NP Šumava

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24