Kamion se nevešel pod most. Škoda je skoro čtvrt milionu - FOTKY

12.10.2018 9:51

Dost vysokou škodou skončila nehoda, ke které došlo ve čtvrtek večer pod železničním mostem na Domažlicku. Kamion se pod mostem doslova zapasoval.

4
42315

K nehodě došlo ve čtvrtek večer na silnici v obci Kout na Šumavě pod mostem na trati mezi stanicemi Domažlice a Kout na Šumavě.

"Čtyřicetiletý řidič nákladního automobilu tovární značky Mercedes Benz s přívěsem Panav při jízdě ve směru od centra obce Kout na Šumavě na obec Kdyně nerespektoval svislé dopravní značení Zákaz vjezdu vozidel, jejichž okamžitá výška přesahuje vyznačenou mez, vjel pod železniční most, který svým vozidlem poškodil," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Nikomu se naštěstí nic nestalo a vzhledem k tomu, že na trati je momentálně výluka, nedošlo ani na mimořádné přerušení provozu. Škoda se nicméně vyšplhala celkem vysoko. "Škoda na nákladním automobilu Mercedes Benz byla vyčíslena na 110 tisíc korun, na přívěsu vznikla škoda ve výši rovněž 110 tisíc korun a škoda na železničním mostu 10 tisíc korun," dodává policejní mluvčí.

Dopravní nehodu policie dál šetří.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24