Klání krásných slečen jde do finále! Soutěž Dívka Talent bude znát vítězku

26.09.2018 8:57

Soutěž Dívka Talent se blíží k samotnému vrcholu. Už v tomto týdnu bude rozhodnuto o letošní vítězce. Krásné slečny svedou závěrečné klání v Plzni.

Foto 2017

Do závěrečné fáze soutěže Dívka Talent se dostalo deset nejtalentovanějších a nejkrásnějších dívek z celé České republiky. Finále se odehraje v Parkhotelu v Plzni v sobotu 29. září od 18 hodin.

V rámci galavečera se slečny představí v choreografii Petra Čejky na téma "probuZENí". V programu vystoupí také tanečník Filip Jankovič, zpěvák Tomáš Löbl a taneční skupina Storm Ballet.

"Dívka Talent nehledá jen krásné tváře, ale zaměřuje se i na talent a všestrannost. Dívky ve finále České republiky proto absolvují hned čtyři disciplíny, kde musí prokázat nejenom pohybové, ale i umělecké nadání, schopnost improvizovat či komunikační dovednosti," říká za organizátory soutěže Dívka Talent Michal Křížek.

V průběhu finálového večera se diváci mohou těšit také na film, který byl natočený na finálovém soustředění v Hradišťském lomu a který vznikl v režii Petra Smazala.

Také v letošním roce se nejúspěšnější z dívek může těšit na prestižní dary. "Vítězka soutěže získá titul Dívka Talent 2018, čeká ji smlouva s prestižní modelingovou agenturou Czechoslovak Models a další ceny přímo do partnerů soutěže, včetně korunky od Fox Store. Ty jsou vyrobené z českého křišťálu, kde byla požita technika slitiny kovu a stříbra," dodává Michal Křížek.

Dívka Talent je soutěž pro dívky od 14 do 16 let a v Plzni už má dvaadvacetiletou tradici. Koná se pod záštitou ministerstva školství a primátora města Plzně Martina Zrzaveckého. Vstupenky budou k dostání na místě. Výtěžek ze vstupného přitom poputuje na charitativní účely, konkrétně vybranému jedinci ze spolku DOBRÝ SKUTEK.

FOTO: Dívka Talent

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24