QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Komedy fest veze do Plzně hvězdy české komedie! Vstupenky jsou v prodeji

06.04.2018 13:03

Pátý ročník festivalu humoru Komedy fest se v Plzni odehraje na přelomu května a června. Vyvrcholé open air za Plazou. Vstupenky je možné získat se slevou!

Plzeň bude i v letošním roce patřit festivalu humoru Komedy fest. Letos jde už o pátý ročník a organizátoři si opět připravili hodně nabitý program. Jako tradičně se festival odehraje na přelomu května a června, kdy vyvrcholí open air programem v amfiteátru za OC Plzeň Plaza.

Milovníci tradičního i novodobého humoru se mohou těšit na takové hvězdy jako je například Eva Holubová, Barbora Hrzánová, Lukáš Pavlásek, Jiří Lábus, Martin Dejdar nebo Josef Dvořák. Slavnostní zahájení proběhne v Měšťanské besedě 27. května. Hned po tom se právě hlavní sál tradičního kulturního stánku v Plzni stane dějištěm divadelních představení. Festival divákům naservíruje špičková komediální představení jako je například Kočka v oregánu, one woman show Hvězda, Pánská šatna a chybět nebude ani festivalový speciál Lukáše Pavláska. Kompletní program je již k dispozici na www.komedyfest.cz, kde byl zároveň spuštěn i prodej vstupenek na jednotlivá představení.

Festival vyvrcholí 2. června v amfiteátru za OC Plzeň Plaza celodenním programem plným nejen divadla, ale i hudby, známých osobností a doprovodného programu. Areál se otevře veřejnosti již v 11:30, o hodinu později pak program oficiálně zahájí Lukáš Pavlásek. V průběhu celého odpoledne se pak diváci mohou těšit na vystoupení Evy Holubové a Bohumila Klepla, Ondřeje Sokola nebo například Jiřího Lábuse a Oldřicha Kaisera. O hudební část programu se postará legendární YOYO BAND a Ivan Mládek – Banjo band. Během celého dne budou navíc probíhat autogramiády a pro rodiny s dětmi bude připravená také family zóna a celá řada soutěží. Až do 1. května přitom mají zájemci možnost pořídit si vstupenku na open air za nižší cenu zde.

Program Komedy fest 2018:

27. května 19:00 – Měšťanská beseda - slavnostní zahájení

28. května 19:30 – Měšťanská beseda - Kočka v oregánu

29. května 19:30 - Měšťanská beseda - Hvězda

30. května 19:30 - Měšťanská beseda - Čochtan vypravuje

31. května 19:30 - Měšťanská beseda - Lukáš Pavlásek - Festivalový speciál

1. června   19:30 - Měšťanská beseda - Pánská šatna

2. června   12:30 - Amfiteátr OC Plaza - Zakončení festivalu - Open Air

FOTO: fcb Komedy fest

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24