QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Konec školního roku je tu. Přinášíme tipy kam vyrazit s dětmi

28.06.2018 21:04

Tento týden je ve znamení prázdnin. Během víkendu se chystají oslavy příchodu prázdnin, ale i jiné akce pro děti. Přinášíme tipy, kam s nimi vyrazit.

IMG_4150

Během prvního prázdninového víkendu se chystá řada akcí pro děti. Které to jsou?

V ZOO Plzeň je na sobotu 30. června připraveno "Vítání prázdnin". Organizátoři zvou děti a jejich rodiče na hravé a soutěžní rozloučení se školním rokem a uvítání prázdnin. Uskuteční se v centrální části ZOO mezi hlavní pokladnou a expozicí tučňáků od 10 do 17 hodin. Čeká vás řada soutěží a oblíbená naučná stezka – tentokrát na téma HURÁ NA PRÁZDNINY! Těšit se můžete na sladké odměny.

V sobotu 30. června proběhnou v Plzni komentované prohlídky. Plzeňské báje a pověsti pro zvídavé děti připravují jednoduchý kvíz, za jehož splnění dostanou malou odměnu. Plzeň za první republiky přiblíží atraktivní formou západočeskou metropoli. Více informací jsme uváděli zde.

v neděli 1. července se chystá Prázdninová štafeta – velké soutěžní putování po zajímavých místech Plzeňského kraje. Vybrat si lze z několika desítek cílů v každém okrese regionu, přihlašování a průběžné hlášení o navštívených štafetových místech je digitální. O akci jsme vás informovali zde.

V NC Srní je připravena komentovaná návštěva venkovní expozice s výběhem vlků v přirozeném prostředí. Vlčí smečka na Šumavě se koná 1. července od 13 hodin. Těšit se můžete i na videoukázky výchovy vlčat. 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24