Kvůli Aidě v amfiteátru posílí MHD! K mání jsou už jen vstupenky na sezení

30.06.2016 9:16     01.07.2016 5:49

Už v pátek 1. července se v amfiteátru na Lochotíně v Plzni chystá velkolepé představení opery Aida. Posílí veřejná doprava, se vstupenkou bude zdarma.

ilustrační foto_QAP foto (22)

Plzeňský amfiteátr zažije už v pátek 1. července unikátní operní show. Velkovýpravná Aida skutečně diváky nalákala a vstupenky na sezení jsou definitivně vyprodané. Přesto je ještě možnost se na originální představení dostat. Kvůli návalu posílí i MHD.

"Monumentální a efektní podívaná s působivým využitím velkoplošných LED obrazovek se těší velkému zájmu veřejnosti, místa k sezení jsou již vyprodána. K dispozici jsou ještě vstupenky k stání za 150 korun. Zakoupit je bude možno i na místě před začátkem představení," říká mluvčí divadla Eva Ichová.

Vstupenka na představení platí jako jízdenka pro MHD. "Před akcí i po jejím skončení budou mimořádně vypraveny čtyři tramvajové soupravy s odjezdem po trasách Mozartova – Slovany, Mozartova – Bory, Mozartova – Skvrňany, Mozartova - Světovar a dva kloubové trolejbusy časově na ně navazující , a to s odjezdem po trase U Práce – Doubravka," dodává mluvčí divadla.

Verdiho Aida v podání špičkových protagonistů a s velkolepou výpravou, včetně pyrotechnických efektů, slibuje skutečně netradiční a nejen pěvecky i hudebně ojedinělý zážotek. Podrobnosti k celému projektu "Aida pod širým nebem" najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24