QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kvůli opravám Studentské startují další uzavírky, potrvají do června

21.03.2017 6:59

Opravy v lokalitě Studentské ulice uzavřely další ulice. Uzavírky potrvají několik měsíců, dotknou se Kaznějovské a Komenského ulice. Čtěte podrobnosti.

foto_qap_cz (4)

Stavební práce v oblasti Studentské ulice v Plzni zasáhnou opět do provozu i v okolních ulicích. Aktuálně startující uzavírky potrvají několik měsíců, týkají se kromě Studentské i Kaznějovské a Komenského ulice.

Až do 3. června budou probíhat opravy Studentské ulice ve směru od ulice Plaská k ulici Gerská. "Z tohoto důvodu dojde k úplné uzavírce ulice Kaznějovská, v úseku před křižovatkou s ulicí Studentská a k úplné uzavírce ulice Studentské (boční výjezd), v úseku před křižovatkou s ulicí Studentská," informoval první plzeňský obvod.

V souvislosti s pokračujícími pracemi bude ve stejném termínu, tedy až do začátku června, omezený provoz v Komenského ulici. V úseku před křižovatkou se Studentskou bude uzavřený jeden jízdní pruh, konkrétně odbočení vlevo a přímý směr. Odbočit tak bude možné jen vpravo na Studentskou ulici směrem k Plaské

Na Lochotíně přitom na začátku tohoto týdne odstartovala i další uzavírka. Uzavřela se část Sokolovské ulice za bazénem, kde oficiálně odstartovala stavba nového parkoviště. Podrobnosti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24