QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kvůli sekání trávy se na Doubravce střílelo! Muž zasáhl jednoho z pracovníků

09.08.2017 12:08

Sekání trávy mezi domy na plzeňské Doubravce skončilo střelbou. Po hádce mladý muž na pracovníky začal střílet. Jednoho dokonce zasáhl.

Evakuace na Doubravce_foto QAp (7)

K dost neuvěřitelnému případu došlo v úterý ráno. Mladému muži se nelíbilo, že dvojice pracovníků sekala trávník před domem, kde bydlí. Nejdřív došlo k hádce, následně i ke střelbě. Na dvojici mužů vytáhl útočník vzduchovku.

"Po předchozí slovní rozepři mezi podezřelým 37letým mužem a pracovníky ve věku 67 a 75 let, kteří sekali trávu na sekacích strojích, došlo ke střelbě ze vzduchové zbraně ze strany podezřelého muže. Přičemž jeden z pracovníků byl dvakrát zasažen, ale nebyl přímo ohrožen na životě," potvrdila mluvčí policie Veronika Hokrová.

Celý incident nejspíš jen tak neskončí. Policie se případem dál zabývá a není vyloučené, že střelec skutečně skončí ve vězení. "V případu byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a výtržnictví. V případě pravomocného odsouzení může podezřelému muži hrozit trest odnětí svobody až 3 roky," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24