QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Letní sezóna začala! Venkovní bazény v Plzni jsou otevřené

22.05.2016 12:54

Venkovní areály otevřely městské bazény v Plzni jak na Slovanech, tak na Lochotíně. Aktuální obsazenost mohou návštěvníci sledovat online.

FOTO_QAP_CZ (3)

S příchodem teplého jarního počasí se otevřely už i venkovní bazény areálů v Plzni jak na Slovanech, tak na Lochotíně v průběhu uplynulých dnů. Na Slovanech se venkovní bazén otevřel poprvé na začátku května. Na Lochotíně odstartovala sezóna tento víkend.

Bazén na Slovanech v Plzni poprvé otevřel své brány zájemcům 7. května. Teplé počasí už také první plavce nalákalo. Podle oficiálních stránek bazénu je otevřeno od 9 do 19 hodin a vstup do venkovního areálu je zatím přes vnitřní areál.

Před víkendem se poprvé rozjel provoz také venkovního areálu na Lochotíně. "Otevřeno bude denně od 10 do 18 hodin a o víkendu bude propojen s vnitřním areálem," informoval bazén na svém webu.

Aktuální obsazenost bazénů mohou zájemci sledovat na webových kamerách. Online záběry z areálu na Lochotíně najdete zde, odkaz na webkamery bazénu na Slovanech najdete zde.

Venkovní areál na Lochotíně měl premiéru v loňském roce, kdy po letech uzavření prošel rekonstrukcí. Určený je především rodinám s malými dětmi.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24