Lídrem kandidátky pro komunální volby v Plzni za ANO bude Zarzycký

12.05.2018 22:47

Lídrem kandidátky pro komunální volby Plzeň 2018 za hnutí ANO bude Roman Zarzycký, dohodlo se na sobotním krajském sněmu. Sněm zvolil i nové vedení.

ano

Krajský sněm hnutí ANO zasedal v sobotu 12. května v plzeňském Parkhotelu. Kromě lídra pro nadcházející komunální volby bylo zvoleno i nové vedení.

"Děkuji za projevenou důvěru delegátům sněmu i všem členům. Podpory z tzv. „primárek“ si opravdu vážím. Volbu lídra a zároveň krajského předsedy cítím jako obrovský závazek vůči kolegům, kteří tím dali jasný signál, že chceme ještě více koordinovat naše kroky v Plzni i celém kraji," uvedl Roman Zarzycký.

Lídr hnutí ANO pro komunální volby věří v úspěch strany nejen v Plzni, ale i v dalších městech. "Primární volby daly velmi silný mandát kolegům v místních sdruženích, kteří mají všechny předpoklady k tomu, stát se úspěšnými kandidáty nejen v Plzni, ale i lídry v městských obvodech. V Plzni stavíme 9 kandidátních listin, v celém kraji téměř 30. Finalizujeme program pro občany a máme jasnou vizi.Věřím, že budeme úspěšní nejen v Plzni, ale i řadě měst a obcí v našem kraji.“

Zarzycký se stal zároveň novým krajským předsedou hnutí ANO v Plzeňském kraji. Nahradil tak poslance Jana Volného, který krajské ANO řídil od jejího založení. 

Čtyřicetiletý Zarzycký pracuje v současné době jako předseda Kontrolního výboru Magistrátu města Plzně.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24