Liga se blíží. Startuje prodej vstupenek na duel Viktorky s Duklou

12.07.2017 9:33

Viktoriáni budou hrát opět před plnými ochozy. Permanentku si pořídilo přes sedm tisíc fanoušků. Klub může uspokojit už jen několik desítek zájemců.

QAP_FOTO (4)

Volný prodej permanentek na utkání Viktorky Plzeň dnes končí. Kdo si nestihl předplatné koupit včas, nemusí ztrácet naději. "Pokud by některý z fanoušků měl o permanentku zájem, zbývá nám jich k prodeji ještě několik desítek a jsme schopni jeho požadavek individuálně vyřešit. Případní zájemci se mohou ozvat na email fcviktoria@fcviktoria.cz,“ sděluje mluvčí Viktorky Václav Hanzlík. Tato možnost bude k dispozici ještě následující dva týdny, tedy do 26. července.

První domácí ligové utkání  v nové sezoně sehrají viktoriáni v sobotu 29. července v 17 hodin, kdy nastoupí proti  pražské Dukle. Volný prodej vstupenek na tento duel odstartuje už dnes v poledne.

Viktorka  zvolila pro nadcházející ročník nový model prodeje jednotlivých vstupenek. Nově se Doosan Arena dělí na čtyři cenová pásma. Při nákupu budou navíc zvýhodněni fanoušci, kteří si lístky zajistí s dostatečným časovým předstihem. Na zápas s Duklou Praha, který spadá do druhé skupiny atraktivity soupeře, tak bude vstupenky v první časové vlně (12. 7. – 18. 7.) možné zakoupit za 200, 170, 140 a 110 korun, ve druhé časové vlně (19. 7. – 29. 7.) za 230, 200, 170 a 140 korun podle příslušných kategorií. Prodej bude probíhat tak, jak jsou fanoušci zvyklí, ve Viktoria shopu v jeho standardní otevírací době 9 – 17 hodin. 

Zachován zůstane prodej pomocí distribučních míst a webového portálu Plzeňské vstupenky.

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24