QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lupič srazil svoji oběť na zem! Policie shání svědky

23.05.2017 11:12

Plzeňští policisté řeší případ loupeže, ke které došlo v polovině května. Podařilo se dokonce získat záznamy z kamer, které zachytily podezřelého.

K loupeži došlo 16. května zhruba čtvrt hodiny před půlnocí v ulici Tělocvičná. Útočník se vrhl na svoji oběť a muže dokonce srazil k zemi.

"Neznámý pachatel zezadu přistoupil k poškozenému, kterého srazil na zem. Následně došlo mezi poškozeným a pachatelem k fyzické potyčce, při níž pachatel poškozenému odcizil fotografickou brašnu černé barvy s červeným nápisem Domke, ve které byl mimo jiné uložen 1 kus externího disku 4T EHD značky Westerndigital rozebraný a dále 1 kus externího disku 4T EHD značky Seagate," popisuje mluvčí policie Veronika Hokrová.

V rámci vyšetřování se policistům podařilo získat záznamy z kamer, které zachytily podezřelého muže. "Pachatel byl vysoký přibližně 180 centimetrů, štíhlé postavy a světlé pleti," dodává policejní mluvčí.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24