Lyžařský areál na Špičáku spouští mimosezónní ceny

13.03.2017 10:57

Na šumavském Špičáku se od pondělí 13. března jezdí za nižší ceny. V provozu zůstává jak snowpark, tak večerní lyžování. Na sjezdovkách je potřeba počítat s malým omezením.

Zahájení sezóny na Špičáku (11)

Lyžařský areál na šumavském Špičáku zažívá aktuálně nejspíš nejlepší sezónu za poslední roky. I když se lyžuje prakticky bez front, sněhové podmínky zimy 2016/2017 dovolily odstartovat sezónu dřív a nejspíš ještě nějakou dobu si milovníci zimních radovánek budou užívat.

Uplynulým víkendem navíc skončila hlavní sezóna a jízdy jsou aktuálně už levnější. "Ve vedlejší sezóně zlevňují ceny skipasů o 20%. Vzhledem k tomu, že sjezdovky skiareálu jsou stále v dobré sněhové kondici a jsou otevřeny jen s malými omezeními, určitě se vyplatí vyrazit ještě na lyže," láká areál s tím, že v provozu je nadále také snowpark.

Na lyže nebo snowboard mohou nadšenci vyrazit i ve večerních hodinách. Večerní lyžování probíhá stále každou středu, pátek a sobotu. Až do konce sezóny bude navíc dál v provozu také půjčovna vybavení nebo lyžařská škola.

Nižší ceny na Špičáku se mohou aktuálně hodit zejména rodinám s dětmi z Domažlicka a Tachovska. Právě tam startují jarní prázdniny. Tento běh prázdnin už ovšem uzavře cyklus jarního školního volna.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24