Majitelé našli svá auta nabouraná. Policie hledá svědky

21.11.2016 9:52

Přijít k autu a najít ho nabourané, je zkrátka pech. Ve většině případů přitom viníci z místa co nejrychleji zmizí. Policie řeší několik takových nehod. Pomůžete svědectvím?

Nehoda na Klatovské_QAP_foto (6)

Hned několik nehod, při kterých řidiči nabourali zaparkovaná auta, šetří policisté na Rokycansku. Ke všem nehodám došlo v průběhu listopadu a svědci by tak události ještě mohli mít v živé paměti.

K první nehodě došlo 9. listopadu v době od 10:00 do 11:45. "Neznámý řidič v blíže nezjištěném vozidle poškodil levý zadní část zaparkovaného vozidla značky Peugeot 406, které bylo zaparkované před domem č.p. 1196 v ul. Dělostřelců v Rokycanech. Následně viník z místa nehody ujel," říká k nehodě mluvčí policie Hana Kroftová.

K další nehodě došlo hned druhý den, tedy 10. listopadu v době od 9:15 do 9:30 v ulici Josefa Růžičky na parkoviště za servisem Auto Jager. "V uvedené době neznámý řidič nákladního vozidla bílé barvy poškodil levý bok zaparkovaného vozidla značky Ford Fiesta. Pachatel způsobil škodu na vozidle Peugeot ve výši 15 000 korun a stejně jako v případě předešlém z místa nehody ujel," dodává policejní mluvčí.

Třetí nehoda se odehrála 15. listopadu v době od 07:15 do 09:30 hodin v ulici Třebízkého v Rokycanech před kadeřnictvím Simone. "Neznámý řidič s největší pravděpodobností najel na pravou krajnici, kde zřejmě narazil zpětným zrcátkem do levého zrcátka zaparkovaného vozidla značky Citroën C5, které bylo zaparkované na podélném parkovacím místě," popisuje třetí z nehod mluvčí policie.

Svědci se mohou hlásit osobně policistům v Rokycanech, volat ale mohou i na telefonní číslo 974 335 259.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24