QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Malé lásky z FN Plzeň míří na televizní obrazovky. Seriál z porodnice je hotový

09.08.2017 11:51

Už v srpnu se na televizních obrazovkách objeví seriál, který od začátku letošního roku natáčela TV Nova v porodnici FN Plzeň. Podívejte se na upoutávku!

Malé lásky

Seriál "Malé lásky" vznikal v porodnici FN Plzeň od začátku letošního roku. Původní pracovní název zněl "One Born Every Minute". Celkem 35 kamer bylo rozmístěno jak v porodnickém traktu kliniky, tak na ambulanci.

Poslední klapka padla letos na jaře, následně se filmaři přesunuli do studií, kde práce na projektu finišovaly. Nyní je vše hotovo a diváci se mohou na unikátní dokumentární seriál těšit na TV Nova každou středu večer od 23. srpna. V několika dílech se na televizních obrazovkách budou odehrávat příběhy spojené s příchodem miminek na svět, chybět nebudou emoce, ani pohled do lékařské práce.

"Jsme velmi rádi, že si televize Nova vybrala pro tento úžasný projekt naší  nemocnici. V prvopočátku k této myšlence někteří zaměstnanci  přistupovali s obavami, ale průběh realizace dokázal přesvědčit, že obavy byly zbytečné. Natáčení proběhlo bez komplikací, nikdo nebyl jakkoli omezován a vznikl krásný seriálový dokument, který osloví většinu z nás. Děkuji všem zaměstnancům naší porodnice a zároveň i mnohočlennému štábu TV Nova, všichni byli během natáčení profesionály na svých místech. Díky," říká k projektu ředitel FN Plzeň Václav Šimánek.

Natáčení se účastnily jen ženy, které s tím předem souhlasily. Podle produkční společnosti CET 21 Radky Váchalové na výzvu ohledně natáčení zareagovalo zhruba sedm set žen, nakonec bylo podepsáno 66 smluv.

Upoutávku k seriálu najdete zde.

FOTO: youtube Fakultní nemocnice Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24