Maskovaná žena přepadla trafiku v Nýřanech. Policie má její popis - FOTKY

06.01.2017 10:14

Policie pátrá po lupičce, která přepadla prodejnu tabáku v kulturním domě v Nýřanech. Byla maskovaná a na prodavačku vytáhla zbraň. Policie shání svědky přepadení!

K loupežnému přepadení došlo v pondělí 2. ledna krátce před půl čtvrtou odpoledne v Nýřanech. Do prodejny tabáku v tamním kulturním domě přišla maskovaná žena, která chtěla po prodavačce cigarety a peníze. Na ženu dokonce namířila zbraň.

"Pachatelka měla přes obličej kuklu a na hlavě ještě danou kapuci. Na zaměstnankyni namířila pistoli a požadovala cigarety a poté i peníze. Prodavačka jí odmítla zboží vydat a předstírala, že volá o pomoc svého kolegu. Činu se pachatelka zalekla a utekla ven směrem k bankomatu, který je vedle obchodu. Při útěku si sundala kuklu a kapuci a zahodila batoh a pistoli. Policisté přijeli ihned po oznámení na místo, ovšem ženu se ani po intenzivním pátrání nepodařilo objevit," říká k případu mluvčí policie Martina Korandová s tím, že zbraň, kterou žena zahodila, byla maketa.

Kriminalisté se teď obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po lupičce. Podařilo se jim dát dohromady i popis ženy. "Žena měla být ve věku přibližně 30 let, vysoká asi 160 centimetrů, hubené postavy. Krátké blond nagelované vlasy. Na sobě měla tmavě šedou bundu s kapucí a černé tepláky," dodává policejní mluvčí.

Případní svědci se mohou obrátit přímo na linku 158 nebo v době od 7 do 15 hodin na telefonní čísla 974 327 329 nebo 974 327 147.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24