Masopust, koncerty i maškarní bál. Tachovsko nabídne bohatý program

30.01.2018 11:54

Únor bude na Tachovsku ve znamení celé řady tradičních akcí. Chybět nebude maškarní bál, koncerty a chystá se i nejstarší masopust regionu. Podívejte se na přehled!

Masopust v Liticích.

Andělé odletí, nahradí je annínské sklo

Černošín - Černošínské muzeum sklízí výstavu andělů, zamluvené kusy k prodeji si mohou zájemci už vyzvednout. Na místě zůstávají fotografie 1. lodního důstojníka Petra Soviče, které zachycují atmosféru plaveb na zaoceánské lodi. 

V neděli 18. února bude v muzea zahájena výstava křehkého skla ze sklárny v Anníně. V rámci zahájení proběhne od 16 hodin zajímavá beseda, o krásné práci a výrobě skla bude přednášet redaktor Plzeňského rozhlasu Lukáš Milota. Beseda bude doplněna i video projekci.

Chovatelský trh

Stříbro - V sobotu 3. února se bude ve Stříbře v Mánesově ulici chovat pravidelný Chovatelský trh. Ten začíná v 8 hodin a končí v 11 hodin. Přijďte koupit či prodat přebytky.

Zvou na Diskopárty

Stříbro - Velká Diskopárty je plánována v sále stříbrské Besedy na sobotu 3. února od 21 hodin. Vstupné činí 50 korun.

Nejstarší masopust na Tachovsku

Sulislav - V Sulislavi se chystají na 233. masopust. Ten je naplánován na sobotu 10. února, sraz maškar je na návsi ve 13 hodin. Přijeďte se také zapojit, vloni šlo průvodem více jak sto masek.

Wanastowi vjeci revival

Stříbro - Skupina Wanastowi vjeci revival zavítá na pódium stříbrské Besedy v sobotu 10. února od 21 hodin. Vstupné činí 200 korun.

Maškarní karneval pro děti

Stříbro - Veselé karnevalové období začalo, pro stříbrské děti je připraven Maškarní karneval na neděli 11. února od 15 hodin. Kromě tance  a odměn pro masky, si děti užijí her a soutěží.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24