QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Masopust mezi dlaždičkami! Společnost ProCeram hostila podnikatele - FOTKY!

28.02.2017 14:57

Také koupelny, dlažby a obklady podléhají moderním trendům. Co zrovna frčí v tomto oboru, může být vana černá a koupelnová skříňka zářivě zelená...? A jak vypadal masopust v ProCeramu?

BK_PC_082
BK_PC_008BK_PC_016BK_PC_019BK_PC_023BK_PC_024BK_PC_038BK_PC_077BK_PC_025BK_PC_079BK_PC_082BK_PC_123BK_PC_124BK_PC_125BK_PC_122BK_PC_126

Masopusty ovládly poslední dny v celém regionu. Jeden se konal i ve společnosti ProCeram, konkrétně v Plzni v showroomu na Jateční, zváni na něj byli členové Becher´klubu.

Než přišly na řadu výtečné zabijačkové pokrmy, prohlédli si podnikatelé několik pater nádherného showroomu společnosti ProCeram. Zdejší ředitel Petr Záhrobský je rovněž letitým členem Becher´klubu, svým přátelům z klubu představil novinky ve světě obkladů, dlažeb, sanitární keramiky, koupelen atd.

To, že vana nemusí být nutně jen bílá, viděli členové Becher´klubu na vlastní oči. V jedné z devádesáti výstavních kójí stála luxusní černá vana, v další zase zářivě zelená skříňka do koupelny. A v některých koupelnách byli dokonce i dívky a mladíci  v županech, tyto živé sochy tu běžně ale nenajdete. Chlapci a dívky měli upozornit na to, že právě v této koupelně je výherní žeton. Za ten pak členové dostávali hodnotné ceny. A aby se jim lépe pátralo, dostali všichni od předesedy klubu Josefa Klimta masopustní čepky.

Ale pak už přišel na řadu výtečný zabijačkový raut a krásný ohňostroj. Ten byl v režii dalšího člena klubu, Davida Nového.

foto: Becher´klub

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24