QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Medový jarmark v plzeňském Koterově shání nové prodejce

03.07.2017 18:39

Medový jarmark se na Koterovské návsi odehraje letos už počtvrté. Druhý plzeňský obvod nyní vyzývá všechny zájemce, kteří by chtěli nabízet své zboží, aby se včas přihlásili.

medový jarmark

Medový jarmark na Koterovské návsi v Plzni si za poslední roky získal už svoji oblibu u veřejnosti. Letos se odehraje 7. října v tradičním čase od 10 do 17 hodin. Durhý obvod nyní shání prodejce, kteří by se jarmarku zúčastnili. Kapacita stále ještě není naplněná.

"Na Koterovské návsi bude postaveno celkem 25 prodejních stánků, které zatím nejsou zcela obsazené. Obvod proto vyzývá zájemce, kteří by se trhu chtěli zúčastnit jako prodejci, aby se neváhali přihlásit. V rolích trhovců nemusí být pouze včelaři, ale vítáni jsou také prodejci regionálních potravin a produktů," informoval druhý plzeňský obvod.

Součástí Medového jarmarku je bohatý kulturní program s hudebními vystoupeními, kuchařskou show, přednáškami a zábavou pro děti. Medový jarmark se konal v roce 2014 prvním ročníkem, od té doby se akce opakuje vždy první říjnovou sobotu v roce.

Prodejci budou mít možnost postavit si stánek vlastní, anebo zdarma využít přistavěných prodejních stánků. Záleží na individuální domluvě pořadatele s prodávajícím.

Bližší informace získají zájemci na emailu honzikovaiv@plzen.eu.

FOTO: ilustrační ÚMO2

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24