Města v regionu přivítala rok 2018 ohňostroji. FOTKY z Plzně a Přeštic!

01.01.2018 20:37

V celé řadě měst se konaly na Nový rok novoroční ohňostroje. Ohňostrojem přivítaly rok 2018 Plzeň i Přeštice na jižním Plzeňsku. Máme pro vás fotky.

Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (4) Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (4)
Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (2)Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (1)Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (3)Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (4)Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (5)Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (6)Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (7)ohňostroj Přeštice _foto Milan Janoch (1)Ohňostroj Plzeň foto Milan Svoboda (8)ohňostroj Přeštice _foto Milan Janoch (2)ohňostroj Přeštice _foto Milan Janoch (3)ohňostroj Přeštice _foto Milan Janoch (4)ohňostroj Přeštice _foto Milan Janoch (5)ohňostroj Přeštice _foto Milan Janoch (6)ohňostroj Přeštice _foto Milan Janoch (7)

Stalo se již tradicí, že města pořádají ohňostroje na Nový rok, tedy 1. ledna. Také v roce 2018 se novoročních ohňostrojů v Plzeňském kraji konalo několik.

Novoroční ohňostroje byly v Plzni, Přešticích, Dobřanech, Klatovech, Stodu, Kralovicích, Domažlicích, Kladrubech, Městě Touškově a v dalších městech.

My vám přinášíme fotografie plzeňského novoročního ohňostroje, záři nad Plzní zachytil svým fotoaparátem Milan Svoboda. V Přešticích pro vás fotil Milan Janoch.

Foto:
Milan Svoboda - více fotografií zde

Milan Janoch - více fotografií zde

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24