QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mikuláš i zpívání koled. Tachovsko ožije předvánočními akcemi

28.11.2017 15:18

Nadcházející týdny přinesou také na Tachovsko celou řadu akcí spojených s Mikulášem a předvánoční atmosférou. Podívejte se na tipy, kam vyrazit...

Foto Petr Šístek (6)

Do Vlčáku přijde Mikuláš

Černošín -  V černošínském sále se bude konat Mikulášská nadílka pro děti. Nebeská návštěva a pekelníci se tam chystají 2. prosince od 14 hodin.

Budou zpívat koledy u stromečku

Kladruby - Zpívání koled u stromečku plánují v Kladrubech na 3. prosince od 18 hodin u stromečku. Bude mu předcházet lampiónový průvod, který vyjde v 17.30 hodin od tamní základní školy. Koledy u stromečku pak zahrají a zazpívají žáci ZUŠ Kladruby.

Senioři se těší na setkání

Černošín - Vánoční setkání se seniory je plánováno na 13. prosince od 15 hodin do černošínského sálu tamního motorestu Vlčák. Senioři uvidí taneční skupinu 11Stars pod vedením Veroniky Merglové, k tanci a poslechu jim pak zahraje Jaroslav Fichtl.

Vánoční koncert v kostele

Černošín - V kostele svátého Jiří na černošínském náměstí se uskuteční Vánoční koncert. Hrát bude MLS a doplní jej také děti tamní základní školy a také soubor Píšťalky Dana Steinerové. Koncert se koná 15. prosince od 17 hodin.

Studenti chystají Vánoční ples

Stříbro - Vánoční ples třídy G7 ve stylu 40´s CHRISTMAS se bude konat 15. prosince od 20 hodin ve stříbrském kultruním domě.

Autor: Martina Sihelská

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24