QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Milujete olivy nebo extra pálivé chilli omáčky? Víme, kde je v Plzni seženete

13.12.2016 12:01

Obchod zaměřující se na koření s názvem A-Z koření rozšířil sortiment. Nyní uspokojí i milovníky oliv nebo pálivých omáček. A pozor teď před Vánoci vám připraví i parádní vánoční balíčky!

olivy A-Z koření
olivy A-Z kořenípalive omackyvanocni baliček

"Pro milovníky oliv jsem naskladnila k prodeji vynikají řecké olivy. Zelené i černé Kalamata s peckou i bez, marinované s bylinkami, paprikou nebo oregánem či plněné sušenými rajčaty," říká majitelka obchodu Andrea Motlíková, která je známá hlavně jako foodblogerka. Její vynikající recepty můžete znát nejen z jejího blogu, ale i z naší rubriky S Andreou v kuchyni.

Kromě vynikajícího koření a oliv teď v obchodě seženete i extra pálivé chilli omáčky, salsy a BBQ omáčky. Je libo habanero, jalapeňo, chipotle nebo trinidad scorpions s 1,25mil shu? To vše je v prodejně A-Z koření k mání. Takže jestli máte rádi pálivé, přijďte si vybrat.

Obchod najdete na Nepomucké 3 v Plzni kousek od konečné tramvaje číslo 1. Otevřeno je od 10:00 do 17:00 hodin, v pondělí do 16,30 hod. Zboží je určeno nejen pro zákazníky maloprodeje, ale v gastrobaleních i pro výrobny a restaurace.

Po dohodě můžete objednat dárkové balení koření a dalších surovin (info a požadavky mailem azkoreni@seznam.cz).

Jaké druhy koření obchod nabízí a další podrobnosti najdete v článku: Pořádně červená paprika a obrovský výběr. V Plzni je nový obchod s kořením.

foto: Andrea Motlíková

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24