Mimořádná akce na černé pasažéry z Borských polí - FOTKY

23.06.2017 11:59

Revizoři spolu s policií a strážníky provedli mimořádné kontroly na linkách mířících k průmyslové zóně Borská pole v Plzni. Během hodiny a půl byly odhaleny skoro dvě stovky černých pasažérů!

1
12

Dopravní podniky v Plzni se dlouhodobě potýkají s černými pasažéry. Dluhy po pokutách stále narůstají. V tomto týdnu tak PMDP spolu s policií spustily mimořádné kontroly v linkách, které míří k průmyslové zóně na Borských polích. Děsivý výsledek bude mít jasnou dohru. Obdobné kontroly budou následovat i na dalších místech města.

Společná akce dopravních podniků, policistů, městských strážníků i cizinecké policie proběhla na zastávce Cínová na Borské ulici. Kontroly se zaměřily na linky, kterými ve velkém cestují pracovníci z hal na Borských polích.

"Za 90 minut revizoři přistihli více než 160 cestujících bez platného jízdního dokladu. Do dalších spojů byli vpuštěni pouze ti, kteří se odbavili pomocí SMS či si ihned po nástupu zakoupili jízdenku (u řidiče nebo pomocí platební karty). Drtivá většina černých pasažérů však zvolila pěší cestu do práce," informovaly dopravní podniky.

FOTO: PMDP a.s.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24