Mladá žena havarovala na Rokycansku s Audi A4, na místě zemřela - FOTKY

24.07.2016 8:25     25.07.2016 8:45

V neděli 24. července v brzkých ranních hodinách došlo k tragické nehodě na Rokycansku. Mladá žena tu havarovala s vozem Audi A4, na místě zemřela.
 

Audi A4 nehoda
1200x900Audi A4 nehodaAudi A4 nehoda1

V neděli 24. července v 5:36 ráno přijali operátoři tísňové linky 112 zprávu o dopravní nehodě osobního auta u Příkosic. Osobní auto narazilo čelně do stromu. Uvnitř zdemolovaného auta zůstala řidička, kterou hasiči museli vyprošťovat.

"Před šestou hodinou havarovala 28letá žena s vozem Audi A4 u obce Příkosice," potvrdila mluvčí policie Martina Korandová.

Zatím není jasné, proč mladá žena havarovala. "Kolegové jsou na místě, příčina je v šetření," uvedla dále tisková mluvčí v neděli ráno.

Na místě byli i hasiči. "Hasiči ji ve spolupráci se ZZS vyprostili, museli použít hydraulické zařízení. Následky nehody jsou tragické. Mladá žena vážným zraněním na místě podlehla. Nehoda uzavřela po celou dobu zásahu i policejního šetření v místě provoz, doprava byla odkloněna po objízdné trase," uvedla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Aktualizace pondělí:

"Z dosavadního šetření vyplývá, že žena při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla stavu a povaze komunikace, na mokré silnici nezvládla řízení a vozidlo uvedla do smyku. Následně vyjela vlevo mimo komunikaci, kde vozidlo narazilo do stromu a poté se přetočilo na střechu," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24