QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladík nabízel marihuanu přes sociální síť, hrozí mu pět let vězení

21.09.2017 9:01

Plzeňští policisté stíhají 20letého mladíka, který si sháněl zákazníky na odkup drog přes sociální síť. Policisté ho zadrželi při dojednaném kšeftu.

foto-qap-cz (38)

Shánět si klienty přes sociální sítě se nemusí vždycky zrovna vyplatit. Zvlášť pokud jde o prodej drog. Doplatil na to teprve 20letý mladík, který nakonec sám "naletěl" a samotný kšeft už nedokončil.

"Kriminalisté zahájili trestní stíhání 20letého muže, kterého obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a dále z přečinu nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," potvrdila mluvčí policie Veronika Hokrová.

Mladík nabízel na sociální síti pod přezdívkou veřejně k prodeji konopí. "Ještě téhož dne se muž pokusil prodat v prostoru jedné plzeňské benzínové stanice po dohodnuté schůzce v průhledném sáčku sušinu, avšak k samotnému prodeji nedošlo. Mladík byl následně na místě zadržen policisty i s předmětným sáčkem," dodává policejní mluvčí.

Mladíkovi teď hrozí až pět let větzení.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24