Mladík se staženými kalhotami v Martinské vzbudil pořádný rozruch

19.02.2018 11:41

U mladíka se staženými kalhotami, který se navíc hladil na intimních místech, museli zasahovat strážníci, ale také záchranka a policie. Kromě alkoholu byl i pod vlivem drog.

Bez názvu_postcard
Bez názvu_postcardBez názvuP_20180217_084044_1_p (2)

K mladíkovi, který stál opřený o dům a byl hodně zmatený, vyjížděli strážníci do Martinské ulice v Plzni v průběhu uplynulého víkendu. Nakonec na místo dorazila i záchranka a policie.

"Po příjezdu hlídky byl opřený o stěnu domu v Martinské ulici a přes spodní prádlo si mnul pohlavní úd. Kalhoty si sice dobrovolně na výzvu hlídky natáhl, zarážející pak bylo jeho další chování. Na otázku, kde má doklady k prokázání totožnosti, dokázal jen odpovědět slovy: ´Protože to byla párty, doklady mám tam.´ Mladý muž působil dost dezorientovaně, imaginárně předkládal strážníkům doklady, cenil na ně zuby a stále na místě přešlapoval," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Kvůli jeho stavu byla na místo povolána i záchranka. Ukázalo se, že za jeho chováním jsou kromě alkoholu také drogy, konkrétně šlo o extázi. Nakonec dorazila i policie, protože mladík nebyl schopný prokázat svoji totožnost. Do té doby si ovšem strážníci vyslechli pořádnou nálož nadávek. I tak se u něj podařilo provést dechovou zkouška, která ukázala skoro 1 a půl promile. "Vzhledem k nevyzpytatelnému jednání mladého muže a mrazivým ranním teplotám, které panovaly, bylo rozhodnuto o jeho  převozu na záchytku. To však zkomplikovalo jeho další jednání, neboť opakovaně odmítal nastoupit do vozu, strážníci proto museli použít donucovací prostředky," uzavírá mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24