QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladík vypadl z okna bytu na náměstí Republiky! Případ šetří policie

30.05.2016 8:38

Pádem z okna teprve 24letého mladíka se zabývají plzeňští policisté. Podle jedné z verzí vyšetřování měl mladík vyskočit z okna sám po hádce s přítelkyní.

DSC_2308

K neštěstí došlo v Plzni v atriu jednoho z domů na náměstí Republiky v neděli večer kolem jedenácté hodiny. Na místo musela záchranka a také hasiči, kteří pomáhali při vstupu do domu. Případem se zabývá dál policie. Mladý muž skončil v nemocnici s mnohačetnými zraněními.

Muž měl podle všeho vyskočit z okna bytu ve třetím podlaží krátce před jedenáctou večer. "Oznámení o pádu muže jsme přijali ve 22:52. jednalo se o pád muže z okna bytu ve třetím nadzemním podlaží na beton atria domu. Zahájili jsme úkony trestního řízení, zda nedošlo k protirpávnímu jednání," potvrdila mluvčí policie Hana Štefflová.

Jednou z vyšetřovacích ovšem je, že mladík se z okna vrhl sám po předchozí hádce s přítelkyní. Záchranka mladíka převezla do nemocnice. "Muže jsme s mnohačetnými zraněními převáželi na emergency," doplnila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková s tím, že mimo jiné byl muž převezený s podezřením na poranění páteře.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24