QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Modelka Kateřina Wohlmann tráví dovolenou v Čechách a je spokojená - FOTKY!

05.08.2018 15:29

Odpočinek u domácího bazénu, tak tráví tyto největší pařáky jedna z nejznámějších českých fotomodelek Kateřina Wohlmann Votavová. Moře je prý fajn, ale i v Čechách je krásně, říká.

stažený soubor (5)
stažený soubor (10)stažený soubor (3)stažený soubor (2)stažený soubor (4)stažený soubor (6)stažený soubor (7)stažený soubor (8)stažený soubor (9)stažený soubor (5)stažený soubor (1)stažený soubor (11)stažený soubor

Původem stříbrská, dnes světově uznávaná modelka i podnikatelka Kateřina Wohlmann (Votavová) tráví léto v Čechách. Jak sama říká, máme krásnou zemi, není potřeba pořád pendlovat někde za hranicemi, i když náhlého nápadu s výjezdem jinam se úplně nezříká. Ale i doma v Českých Budějovicích je spokojená. V horkém slunečné dni si našla i chvíli, aby mi odpověděla na otázky.


Vzpomínám si na první rozhovor s Vámi někdy před deseti lety. Připomeneme dnes Vaše první krůčky k modelinku?

Letos oslavím 32 let. S modelingem koketuji v podstatě už od mala. Sem tam byly nějaké módní přehlídky butiků, focení a podobně. Ale po roce 2010, když jsem byla ve finále Česká Miss 2010, jsem se rozhodla v tom více pokračovat a dosud se mi to daří a jsem opravdu vděčná. Je to vlastně i můj  koníček. Akorát už necestuji do zahraničí, protože rodinný život a ani práce mi to nedovolují. 

Vy se ale neživíte jen předváděním modelů?

Momentálně k tomu všemu posledních sedm let podnikám. Mám v centru Českých Budějovic butik se značkovým prádlem a oblečením pro muže i ženy. Především se specializuji na poradenství spodního prádla, což mě baví. K tomu všemu vypomáhám s produkcemi, píšu sloupky do jednoho magazínu, v jižních Čechách pokračujeme s kolegyní v našem pořadu Trendyland, fotím a šlapu mola.


V roce 2017 jste se vdala, neplánujete už rodinu?

V červnu jsme s manželem oslavili první rok výročí od naší svatby. Stále stejně spokojeni. Jsme spolu sedm let a nenudíme se. Mám úžasného manžela, s kterým si vystačíme i sami dva. Parťáci do pohody i nepohody. Co se týká dětí, tak to máme otevřené a neřešíme to. Spíš to bereme tak, že až to přijde, tak to bude. Nemám ráda se stresovat z něčeho, co jen tak neovlivním.


Jaká je letošní dovolená, máte na ni čas?

Letošní léto trávíme v ČR. Zatím nemáme naplánováno někam vyrazit. Je u nás nádherně a tak aspoň využiji bazénu doma a na zahradě, protože kdy jindy, že?  Ale nevím, my se často rozhodujeme ze dne na den. Podle času. Už teď mám naplánované akce a přehlídky do konce roku. 

Kde pobýváte nejraději?

Po celý rok pendluji mezi Budějovicemi a Prahou. Žiji půl na půl. Chvílemi je to dost hektické, tak o to víc mě pak baví, když si zajedu k rodičům do Stříbra. Stříbro mám ráda. Přeci jen jsem tam strávila své dětství a mládí. Pravda je, že když už tam přijedu, tak nejraději jsem u našich na zahradě, kde mám výhled na starou část města. 

Co je u Vás nového?

U mě jsou novinky stále. Už teď pracuji na dalším ročníku Rooseveltovy ženy, což je můj projekt, kde jsou zapojeny i mé klientky z butiku. Letos plánujeme opět kalendář a výtěžek půjde na dobrou věc. Taky připravuji e-shop s novým produktem speciálně pro ženy. 

 

Děkuji za Váš čas!

 

Martina Sihelská

Foto: archiv Kateřina Wohlmann
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24