QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Motorkář nezvládl řízení, skončil v nemocnici

19.05.2016 18:01     19.05.2016 19:02

K havárii motorkáře museli ve čtvrtek v podvečer vyjíždět jak policisté, tak záchranáři na severní Plzeňsko do České Břízy. V nemocnici skončil se středně těžkým zraněním.

FOTO_QAP_CZ (1)

Další nehoda motorkáře zaměstnala ve čtvrtek v podvečer složky IZS v regionu. Tentokrát vyjížděly do České Břízy na severním Plzeňsku. Zatím to vypadá, že 52letý řidič nezvládl řízení a s motorkou upadl. Záchranka ho převezla do nemocnice.

K nehodě mělo dojít kolem půl šesté v podvečer. "Podle prvotních výsledků šetření 52letý řidič motocykl nezvládl řízení a na přímém úseku komunikace upadl s motocyklem na zem. V důsledku toho utrpěl zranění. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo vyjela také záchranka. "Muže jsme přepravili do fakultní nemocnice se zraněním středně těžkého charakteru," doplnila k zásahu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

V odpoledních a podvečerních hodinách se bouralo také v Plzni. Nehoda se stala u hlavního vlakového nádraží, později se nákladní a osobní auto srazilo v Přemyslově ulici a dvě osobní auta se střetla v Kopeckého sadech. Tyto nehody se obešly bez zranění.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24