Motorkář nezvládl u Hartmanic řízení. Vrtulník ho dopravil do nemocnice

26.08.2016 20:40     26.08.2016 20:56

Nehoda motorkáře zkomplikovala provoz mezi Hartmanicemi a Sušicí. Muž nezvládl při předjíždění svůj stroj a havaroval.  Na Klatovsku jsou teď nehody motocyklů na denním pořádku. 

DSCF0374

Na místě přistával záchranářský vrtulník, který 45letého muže dopravil do nemocnice. Zraněný byl  během transportu při vědomí.

Příčinou nehody se zabývá policie. Byla již provedena zkouška na alkohol.  "U řidiče byl proveden odběr krve, výsledky zatím nejsou k dispozici,“ uvedla krátce po kolizi policejní mluvčí  Dagmar Jiroušková. Podle projíždějících řidičů se na místě nehody tvořily dlouhé kolony. 

Na Klatovsku vyjeli policisté ke dvěma nehodám motorářů už včera. Obě se odehrály během 20 minut. Mezi  Úborskem a Pocinovicemi havaroval 33letý muž z Kdyňska, který vjelna na krajnici a přitom mu podklouzlo přední kolo.  Motorista skončil v péči lékařů klatovské nemocnice. K další události došlo na silnici mezi Dlouhou Vsí a Srním. 50letý muž  z Prahy dostal v zatáčce symk a se svým strojem upadl a narazil do svodidel. Záchranáři ho převezli do nemocnice v Sušici.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24