QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mrtvý taxikář v Plzni! O podezřelém promluvil jeho kamarád

07.01.2018 20:00

V případu mrtvého 68letého taxikáře v Plzni je podezřelý muž, kterého měl taxikář odvézt do bytu na Doubravku. Byt vlastní kamarád podezřelého.

vrazda taxikare v plzni (7)

O nálezu mrtvého taxikáře v Plzni jsme psali zde.

„Byli jsme v "Jednadvacítce" slavit narozeniny, Mário byl namol, měl u mě spát. Tak jsem mu před klubem chytil taxíka, dal taxikáři tři stovky, ať ho odveze domů,“ řekl QAPu kamarád podezřelého muže.

Co se dělo poté kamarád podezřelého muže sice neví, prý si s ním ale psal SMSky, zda už je doma. „Odepisoval, že je doma a že ho taxikář napadl,“ uvádí kamarád.

Na místě byl nalezen teleskopický obušek. Majitel bytu a kamarád podezřelého vylučuje, že by byl zadrženého muže. Spekuluje se tedy, že byl taxikáře. Kamarád zadrženého muže se také diví, proč taxikář muže nevysadil před domem, ale šel s ním až do domu.

Násilnou smrtí se od nedělního časného rána zabývá kriminálka.

"Násilný trestný čin prověřují kriminalisté Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Nařídili soudní pitvu zemřelého, která by měla objasnit přesnou příčinu úmrtí. Byl zadržen sedmatřicetiletý podezřelý muž. Kriminalisté se případem intenzivně zabývají ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu proti životu a zdraví podle ustanovení hlavy první trestního zákoníku," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

foto: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24