QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž na Rokycanské utrpěl úraz proudem! Vrtulník ho přepravil na Vinhorady

08.08.2018 9:53

Úraz elektrickým proudem utrpěl ve středu ráno mladý muž přímo na Rokycanské třídě v Plzni. Letět pro něj musel vrtulník, který přistával u nedalekého obchodního centra.

foto QAP CZ

Záchranná akce proběhla ve středu ráno přímo na Rokycanské třídě v Plzni. Záchranáři museli zasahovat u muže, který byl zasažen elektrickým proudem.

"Dnes ráno po 6.hodině utrpěl muž úraz elektrickým proudem. Byl na místě ošetřen a převezen k OC Tesco, kde byl předán letecké záchranné službě a letecky byl přepraven do nemocnice na Vinohradech," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Okolnosti úrazu zjišťuje policie. Zatím není jasné, jak k němu došlo. "K úrazu elektrickým proudem u 36letého muže došlo na blíže nezjištěném místě," řekla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Podle neoficiálních informací měl zraněný muž vyhledat svědka, který byl tou dobou na Rokycanské. Ten měl zalarmovat záchranné složky. Policisté, kteří dorazili na místo, propátrávali okolí. Přesné místo, ani způsob, jak ke zranění došlo, ale zatím nejsou jasné.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24